___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

A horganyzásnak két módja van :

 

Galvanikus horganyzás: Ez esetben a cinket galvanikus úton viszik fel a huzal felületére, ami nem más, minthogy a huzalt és egy cinklemezt egy savas fürdőbe mártanak, amiben a cinklemez oldódni kezd.


A cinket elektromos áram segítségével viszik fel a huzal felületére, úgy, hogy az egyenáram negatív pólusát a cinkre (anód), a pozitív pólusát pedig a termékre csatlakoztatják. Az egyenáram hatására a savas oldatban feloldódott cink a huzal felületéhez tapad.

Előnye: Az eljárás egyszerű, kevésbé költséges a tüzihorganyzásnál.


Hátránya: Vékony rétegben lehet csak a felületre felvinni, ezért sérülékenyebb.Önmagában nem ad védelmet a korrózióval szemben, ezért kültérre festés nélkül nem ajánlott.

 

 

A tüzihorganyzás: Tüzihorganyzás esetén a horganyt hatalmas kádakba 450 °C körüli hőmérsékletre hevítik. A huzalt a forró horgannyal teli kádakba merítik és egy darabig benne hagyják, amikor is a horgany a huzal felületére tapad. Köztudott, hogy a tüzihorganyzott felület kis mértékű sérülése (pl.: karcolás) esetén sem rozsdásodik az anyag.

Előnye: Roppant tartós és strapabíró védelmet ad. A tüzihorganyzás a kezelt huzalnak önmagában akár 20-25 évig, megfelelő műanyag bevonattal akár 30 évig kellő védelmet ad.

Hátránya: Az eljárás költséges.


Olyan drótfonót nem is ismerünk aki galvanikus horganyzással készült
huzalból fonná a horganyzott drótfonatot.


Olyat viszont igen, aki a műanyagozott drótfonatot ebből fonja,
mondván "a műanyag alatt úgysem látszik".


Mi kizárólag tüzihorganyzott huzalból készült termékeket gyártunk ! ! !

A tüzihorganyzás már bizonyított, az élet más területein is. pl.:

ereszcsatorna.jpg

horganyzott_vodor.jpg

utanfuto.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 559
Tegnapi: 820
Heti: 2 139
Havi: 27 265
Össz.: 37 513 794
Oldal: HORGANYZOTT HUZAL
___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!! - © 2008 - 2024 - kerites.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat